Fits Footwear, maatslipper of -sandaal

Fits Footwear, maatslipper of -sandaal

Op maat gemaakte Fits slipper of sandaal

Hoe heerlijk is het om in de zomer of in huis toch eens op een slipper of sandaal te kunnen lopen zonder uw podotherapeutische zolen te hoeven missen?
De FITS slipper of sandaal is daar DE oplossing voor! Deze zijn gebaseerd op de therapie van uw zolen en volgens speciaal ontwikkelde aanmeettechniek volledig passend gemaakt voor uw voeten.
Informeer bij ons naar de mogelijkheden en ontdek FITS your Feet!

Het aanmeten van FITS

Wij zijn in het bezit van de juiste aanmeetapparatuur om uw voet digitaal in te scannen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het aanmeten. Of u nu last heeft van een beenlengteverschil of andere voetklachten, Fits kan een uitkomst bieden. Zo kan Fits bijvoorbeeld de gewenste hoeveelheid hielheffing toevoegen aan de slipper om een beenlengteverschil te compenseren. Ook kan FITS uw podotherapeutische zool een-op-een verwerken in uw eigen samengestelde slipper of sandaal.

Uitgebreid assortiment

FITS heeft een uitgebreid assortiment voor zowel dames als heren waaruit u kunt kiezen. Elk seizoen wordt de collectie vernieuwd met nieuwe kleuren, materialen en modellen. Wist u dat u alle modellen verder kunt customizen door het bovenwerk, voetbed of loopzool aan te passen?

Wij beschikken over modellenboeken en stalenboeken om samen het perfecte model uit te kiezen. 

Nieuwsgierig? Bekijk alvast de collectie op www.fitsfootwear.nl of maak een afspraak via: 0115-626040 of info@praktijkpodotherapie.nl

Get the FITS experience!